Radionica "Šta da radim sa plakatom?" u CK13

Radionica izrade plakata realizovaće se u tri dana, od 11. do 13. decembra u Omladinskom centru CK13.

Radionica izrade plakata realizovaće se u tri dana, od 11. do 13. decembra u Omladinskom centru CK13.

Ova radionica je deo programa pod nazivom "Šta da radim sa ostatkom svog života" i nadovezuje se na prethodnu radionicu fanzina, a najavljuje performans koji će nastati na narednoj radionici. Tema radionice je često postavljano pitanje sa kojim smo, verovatno, svi bili suočeni u njegovim različitim varijantama: Šta ćeš da budeš kad porasteš? Jesi li upao na faks? Kada ćeš naći posao? Kada ćeš se venčati? Planiraš li decu?

Učesnici i učesnice će biti vođeni kroz kreativan proces izrade plakata, uz predavanja, vežbe, grupni i individualni rad. Ideja radionice je da obezbedi slobodan prostor u kom možemo da odgovorimo na ovo pitanje ili da se uopšteno bavimo njime u prijateljskoj i kreativnoj atmosferi.

Plakati koji nastanu na radionici koristiće se za najavu performansa sa istom tematikom.

Radionicu vodi Nikola Rajić, aktivista, kuvar i grafički dizajner. Gošća predavačica je grafička dizajnerka i ilustratorka Marina Milanović.

Radionica je inspirisana pitanjem "Kaži mi, ako imaš kakvu ideju, šta da radim sa ostatkom svog života?" koje je postavila aktivistkinja za ljudska prava Rachel Corrie, a posvećena je razvoju i jačanju nezavisne kulturne i aktivističke scene kroz otvoren, samoobrazovni i stvaralački proces razrade ovog pitanja u dizajnu plakata.

Prijave se primaju do srede, 9. decembra na mejl: prijava@ck13.org; subject: za radionicu plakata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Vesti