Sigma i Congo Natty na ovogodišnjem Exitu

Sigma, Congo Natty, Teddy Killerz, Rene LaVice i Sarah Farina ove godine nastupiće na Exit festivalu, dok na Jaz dolazi Sub Focus i njegov MC ID, kao i My Nu Lang koje prati Dread MC.

U četvrtak, 7. jula, na glavnu binu Exitza dolazi britanski duo Sigma, vlasnici hita "Nobody to Love" koji im je doneo dve nominacije za BRIT nagrade. Sarađivali su sa zvezdama kao što su Elie Goulding, Kanye West, Paloma Faith i Kiezsa, a krajem prošle godine izdali su album "Life" kojim su oduševili i fanove i kritiku.

Drugog dana Exita, publiku će zagrejati Sarah Farina koja stiže sa berlinske DJ scene, a čiji setovi savršeno uklapaju teški bass i futuristički ritam sa izletima u R&B i UK Funk.  Na glavnu binu 8. jula stiže i londonski džangl pionir Congo Natty poznatiji kao Rebel MC. Njegov zvuk je mešavina pop-repa uz primese hip hopa, dens muzike i regea.

U subotu, 9. jula na glavnoj bini nastupiće kanadski drum'n'bass producent Rene LaVice.

Grigory Cherekaev, Anton Mashevsky i Oleg Cholovskii, poznatiji kao Teddy Killerz razigraće publiku na glavnoj bini Exita, takođe u subotu, 9. jula.

Vodeći dubstep i drum and bass producent Sub Focus, zajedno sa MC ID-jem, stiže na glavnu binu Sea Dance festivala u petak 15. jula, uz neke od hitova poput "Rock It", "Follow The Light", "Last Jungle" i "Out of The Blue".  Iste noći, na glavnoj bini Sea Dance festivala stiže i bristolski duo My Nu Leng, koji čine Tommy i Jammo, a kojima će se na sceni pridružiti i Dread MC.

Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula.

Ulaznice za Exit i Sea Dance prodaju se po ceni od 5.990, odnosno 3.990 dinara, dok cela Exit Avantura košta 6.990 dinara. Ulaznice su dostupne putem www.exitfest.org, te u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te lanac prodavnica Corner Shop. I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ovim cenama i da ih otplaćuju na rate sve do 30. juna.

U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix uz validnu đačku knjižicu ili indeks.

Putem sajta exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.

Autor: 021

  • pajac

    18.02.2016 15:46
    eGzit
    Juuu kakva imena! Ni u osmosmerci ih ne bih pronašao :)
    Gde su ih samo oni iskopali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit