Kamp tokom Egzita na Štrandu

Posetioci Egzita i ove godine boraviće u kampu na Štrandu.
Kamp će biti otvoren od 5. do 12. jula, a cena sedmodnevnog boravka iznosi 3.000 dinara. Ako se boravak plati po dolasku, cena će iznositi 4.500 dinara.
 
Tokom trajanja festivala na Jazu, posetioci će boraviti u "Sea Dance kampu" na obali mora od 12. do 18. jula. Cena sedmodnevne propusnice po osobi u pretprodaji je 26,5 evra i 49 evra za Premium kamp, odnosno 40 evra na recepciji kampa za regularnu ulaznicu i 75 evra za Premium kamp.
 
Propusnice za kampove trenutno mogu da se kupe putem sajta exittrip.org. U ponudi je i prevoz od Egzita do Sea Dance festivala, u jednom pravcu cena je 29,99 evra, dok povratna karta košta 39,99 evra. Na sajtu zvanične turističke agencije festivala prodaju se i paketi koji sadrže smeštaj u kampu i prevoz, kao i druge smeštajne opcije, a cene aranžmana počinju od 99 evra.
 
Posetiocima kampova biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, hrana i piće, stanica za punjenje elektronskih uređaja, a na raspolaganju će im biti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri. Svima koji se opredele za Premium kamp Sea Dance festivala biće omogućen zakup mesta u izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit