Liam Galager otvara ovogodišnji Exit

Jedan od braće Galager, mlađi Liam, otvoriće Exit festival u četvrtak 6. jula, saopštili su organizatori.

On će predstaviti svoj prvi solo album, a publika će čuti i mnogobrojne hitove njegovog nekadašnjeg benda Oasis.

Liam se sa bratom Noelom poslednji put posvađao 2009. godine, Oasis se i definitivno raspao i od tada se s vremena na vreme piše kako su se pomirili i kako će se ponovo okupiti. Poslednja najava kaže da bi to moglo da se desi tokom ove godine.

Liam je uz Oasis osvojio čak 37 najprestižnijih muzičkih nagrada, a publika jednog od muzičkih časopisa ga je proglasila za najvećeg frontmena svih britanskih bendova.

Sem njih na Egzitu će ove godine nastupiti Hardvel, jedan od vodećih DJ-eva, nemački tehno producent Paul Kalkbrener, engleski kantautor Džejk Bag, trio koji predvodi Alen Voker, popularna hip-hop grupa Forejn Begars, potom Djuk Dumont, Robin Šulc, mlada francuska zvezda Kungs, Džejmi Džons, itd.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.