VIDEO: Reper French Montana na ovogodišnjem Exitu

Reper French Montana nastupiće na ovogodišnjem Exitu, koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Njegov nastup je zakazan za petak, 13. jul na Glavnoj bini festivala.
 
Ovaj muzičar iz Bronksa vlasnik je albuma i singlova sa vrha američke top liste, te osvajač tri prestižne BET nagrade, uz tri Gremi i dve Billboard nominacije. French je sarađivao sa brojnim zvezdama kao što su Migos, ali i David Guetta, The Weeknd, Kanye West, Jennifer Lopez, Miley Cyrus, Wiz Khalifa, Jason Derulo, Afrojack i drugi, dok mu je izdavač P. Diddy. "Deadpool" u soundtracku ima njegov aktuelni hit "Welcome To The Party".
 
Pored ovog repera, na Glavnoj bini nastupiće ZHU i amsterdamski bluz-fank bend My Baby. U isto vreme, na mts Dance Areni će nastupiti italijanski DJ maestro Joseph Capriati, Danac Kolsch, prva dama berlinske elektronske scene Dana Ruh i banjalučko-sarajevski dvojac After Affair. Na Arenu dolazi i britanski trio Disciples.
 
U petak u ponoć kraj Exit akcije 4+1
 
U toku je 4+1 akcija koja traje do petka, 8. juna do kraja dana i podrazumeva da kupovinom četiri ulaznice, peta se dobija na poklon. Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do EXIT festivala. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.