Druge večeri Exita Ziggy Marley, Carl Craig, Irie FM

Druge večeri Exit festivala muzički program počinje od 19 časova, a zvezde drugog dana su Ziggy Marley, French Montana, Carl Craig, Bad Copy, Anton i Hevi Hipi Bejbi.
Druge večeri Exita Ziggy Marley, Carl Craig, Irie FM
Foto: 021.rs
Nastupe na Main Stage-u započeće domaća grupa Minilinija u 20 časova, dok će Maika od 21 sat zagrejati publiku za nastup rege zvezde Ziggy Marleya. Posle njega na binu će izaći French Montana, a veče će privesti kraju Erick Kasell nastupom u pet ujutru.
 
Dance arenu otvara AVOID aka Vladimir Acić u 21 čas, a posle njega će nastupiti Filip Xavi i svima poznati Marko Nastić. Na binu će u jedan ujutru Carl Craig, a na njega će se nadovezati Rødhåd nastupom u tri ujutru.
 
Laganim notama drugi dan festivala na Fusion Stage-u otvoriće hrvatska kantautorka Sara Renar nastupom u 21 sat. Posle nje će na binu izaći Đorđe Miljenović, koji će iste večeri sa grupom Bad Copy i zatvoriti ovu binu. Ljubitelji dobrog gitarskog zvuka moći će od 22.45 da čuju sastav Anton i Hevi Hipi Bejbi. Irie FM će nastupiti 00.15 časova, a nakon njih će na binu izaći sastavi Idles i Nipplepeople.
 
Ljubitelji tvrdog zvuka prve nastupe će moći da prate već od 19.30 časova kada će nastupiti Frightened Young & Naked. Nastupi druge večeri rezervisani su i za Mašinka, The Hellfreaks, a od 22.55 nastupiće Lion's Law. Sat vremena kasnije na binu će izaće Cockney Rejects, a nekoliko minuta posle jednog sata ujutru nastupiće i Madball, dok će dan privesti kraju Pogonbgd i Skupljeni na brzinu.
 
A ko će još nastupiti na Wenti Wadada Positive Reggae, No Sleep, Trance Stage, Future Shock i drugim binama, možete da pogledate OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.