Sea Star završen u znaku Bajage, Hladnog piva i Wu-Tang Clana

Treći EXIT-ov festival "Sea Star" u Umagu u Hrvatskoj, završen je rano jutros, nakon što su se čitave noći na scenama u laguni "Stella Maris" smenjivali izvođači iz sveta rokenrola, hip-hop, tehno i elektronske muzike.
Veliko finale festivala "Sea Star" proteklo je u znaku muzičkih zvezdi iz regiona, Bajage sa instruktorima i Hladnog piva, uz hip-hop grupu Wu-Tang Clan.
 
Za atmosferu u laguni "Stella Maris" sa 10 bina su su pobrinuli tehno izvođači Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, zatim BRONSKI, Marin Biočić, Amor, Marcel i San Suono, kao i Mr. Fanatik, Indy i Viktor, Kiki B, Sin i Young Leo, Tito, Jovan M, DJ Sesha, Gatto i domaćin Choma.
 
Provod za pamćenje imali su posetioci i prve festivalske večeri u Umagu, na nastupu ruske umetnica Nine Kraviz, koja je epitet jednog od vodećih DJ-eva današnjice opravdala sjajnim i emotivnim nastupom na glavnoj Addiko Tesla bini.
 
Prve večeri nastupali su i Sven Väth, Ilario Alicante i mlada britanska trap-jazz diva IAMDDB. Očekivanja su nadmašili i izvođači sa ovim prostora - šoumen Vojko V, trap guru Fox, dvojac Krankšvester i sastavi High5 i Hazze.
 
Festival "Sea Star" okupio je ljubitelje muzike iz regiona, ali i brojnih evropskih zemalja. Prema ocenama organizatora, festival je ispratilo 40.000 ljudi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit