VIDEO: The Chainsmokers izbacili novi singl pred Exit

Vodeće muzičke zvezde današnjice koje stižu na ovogodišnji EXIT, The Chainsmokers, ne prestaju da iznenađuju fanove novim hitovima.
Nakon nedavne saradnje sa Ty Dolla $ign i bülow, na red je došla nova kolaboracija pod imenom "Call You Mine", a ovog puta talentovanom dvojcu društvo u studiju pravila je zvezda sve prisutnija na top listama širom sveta, Bebe Rexha.
 
Neumorni tandem, koji čine Alex Pall i Drew Taggart, udružili su snage sa jednom od trenutno najpopularnijih američkih pevačica na njihovom novom singlu koji je vrlo brzo dobio i video. 
 
 
Ova numera naći će se na novom albumu Chainsmokersa koji je najavljen za ovu godinu pod nazivom "World War Joy".
 
Bebe Rexha publici je najpoznatija po numerama "Say My Name" koju je snimila zajedno sa Davidom Guettom, i "In The Name of Love", koji je uradila u saradnji sa Martinom Garrixom.
 
The Chainsmokers će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi u petak, 5. jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit