Jedan od najtraženijih mladih bendova Greta Van Fleet večeras na Exitu

Druge večeri Exit festivala, publiku su na glavnoj bini zabavljale svetske zvezde The Chainsmokers, a ljubitelji elektronskog zvuka u ranim jutarnjim satima imali su priliku da uživaju uz Pola Kalkbrenera.
Jedan od najtraženijih mladih bendova Greta Van Fleet večeras na Exitu
Foto: 021 (Nemanja Đorđević, Dragana Prica)
Drugo veče festivala obeležila je i proslava 30 godina postojanja i rada novosadskog benda Atheist Rap.
 
Atheist Rap je na Fjužn bini publici u punom sastavu priredio spektakl od dva sata svirke, dok su se na video bimu smenjivale video poruke sa čestitkama njihovih kolega, muzičara i obožavalaca.
 
Na istoj bini nešto ranije je obeležena i 20. godišnjica rada benda Elvis Jackson, dok je u ranim jutarnjim satima publiku oduševio nastup nešto mlađih izvođača - Who See iz Crne Gore, čiji je nastup počeo u 4.30 sati ujutru. 
 
Obožavaoci repa, hip hopa i trep muzike od pre nekoliko godina imaju i svoju oazu "Cockta Beats" binu, na kojoj su sinoć nezaboravnu atmoferu napravili novosađani Bekfleš, kao i reper Krešo Bengalka iz Hrvatske.
 
 
Čuveni frontmen Pantere je sa svojim novim bendom The Illegals pripremio specijalni nastup sastavljen od vanvremenskih Panterinih hitova. 
 
Na više od 40 bina druge večeri Egzita ređale su se svetske zvezde, a domaća podrška stigla je od bendova Ritam nereda i Partibrejkers, koji su nastupili na glavnoj bini od 19 sati, kao i od DJ Kristijana Molnara na elektronskoj "Dens Areni".
 
I ove godine na Egzitu je među posetiocima najpopularnija bina "Silent disco", otvorena je i ulica "kraft" piva, a dostupan je i drugi prateći sadržaj, poput mesta za friziranje, šminkanje i ekstremni sport.
 
Treće veče Exit festivala donosi nastup jednog od najtraženijih mladih bendova, Greta Van Fleet, i mnogih drugih, a satnicu pogledajte u prilogu.
 
MAIN STAGE
 
20h Buč Kesidi
 
21h Van Gogh
 
22.30h Tom Voker
 
00.00h Greta Van Fleet
 
01.45h Dub FX
 
03.00h TBA
 
04.30h Lady Lee
 
MTS DANCE ARENA
 
21h Coeus
 
22h Lorens Klajn b2b Forniva
 
23h Satori Live
 
00.30h Adriatique
 
02.00h Tale of us
 
04.00h Solomun
 
06.00h Solomun + 1 ft. Tale of us
 
FUSION STAGE
 
21h Ki
 
21.50h Sixth june
 
22.50h Kal
 
00.10h Bassivity Showcase Elon, Fox, Kuku$, Sara Jo, Senidah, Surreal
 
02.40h Crnila remix
 
03.40h Frenkie, Kontra, Indigo
 
04.45h Bjesovi
 
Festival traje do nedelje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit