Večeras ekskluzivna premijera na EXIT TV sa Carl Coxom

U protekle dve nedelje, gotovo iz celog sveta prati se specijalni EXIT TV onlajn program koji je do sada pratilo više od milion ljudi, kažu organizatori ovog festivala.
U narednoj nedelji stižu Migos, Roni Size, Nina Kraviz i Maceo Plex, te druge premijere, među kojima je i spektakl koji publika Exita traži već duže od decenije. 
 
Tako će večeras u 20:20 časova biti prenos zatvaranje EXIT festivala iz 2009. godine, kada su Carl Cox i Green Velvet u maksimalno popunjenoj Dance Areni držali desetine hiljada fanova na nogama do duboko u jutro.
 
 
Brojne druge svetske zvezde i fanovi elektronske muzike širom planete složni su u oceni da je ovaj nastup bio jedna od najvećih prekretnica na globalnoj sceni, jer je istovremeno imao energiju izvornih rejvova iz kasnih osamdesetih godina prošlog veka. 
 
EXIT je ujedno na globalnom nivou bio među pionirima živih prenosa sa nastupa DJ zvezda, što je u savremenom dobu postao jedan od stubova elektronske scene. Fanovi elektronske muzike pamtiće ovaj petak, jer će EXIT od 17 časova imati još jednu veliku premijeru za njih i to snimak specijalnog nastupa u moskovskoj izolaciji Nine Kraviz.
 
Subota je rezervisana za kućne nastupe regionalnih izvođača, pa će prvi, tačno u podne, uživo nastupati MKDSL, a redovan večernji termin od 20:20 preuzeće TKNO. 
 
U nedelju sledi Roni Size, čiji će se nastup iz 2015. gledati u punom "live" formatu sa bendom Reprazent. 
 
Već u ponedeljak, takođe u 20:20h, sledi Migos i njihov nastup sa EXIT festivala iz 2018. godine, na koji su došli pravo sa vrha američke top liste albuma.
 
Utorak donosi još jedno zatvaranje Exita, ovog puta iz 2015. godine, kada su taj zadatak imali Simian Mobile Disco i Roman Flugel, a već u sredu od 20:20 časova, gledaoci se sele na Fusion binu gde su 2016. prašili britanske legende Dub Pistols.
 
Četvrtak, 9. april, u celosti je posvećen domaćoj i regionalnoj publici, a za ovaj, nimalo jednostavan zadatak biće zaduženi Bajaga i Instruktori. 
 
Za sedam dana, u petak. 10 aprila, do 20:20 časova, u premijernom snimku, očekuje se jedan od simbola Exitove Dance Arene i miljenik svetske publike, Maceo Plex, koji je prošle godine izveo jedan od svojih najboljih setova na Exitu, pre nego što je usledio njegov kasniji duet sa Carl Coxom.
 
Više o EXIT TV saznajte OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit