Egzit festival 20. juna na Floridi

Festival "Egzit" održaće se u Majamiju u nedelju, 20. juna u klubu "Spejs Majami" (Space Miami), saopštili su danas organizatori.
"Na velikom događaju u samom centru floridske metropole, kojim zvanično počinje saradnja Egzita sa tim klubom, 20. juna će nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori", navodi se u saopštenju.  
 
Organizatori navode da je taj događaj omogućila činjenica da su, zahvaljujući uspešnoj masovnoj vakcinaciji, čak 48 od 50 američkih saveznih država značajno ublažile, a mnoge i ukinule sve restrikcije.
 
U saopštenju se navodi da je "Spejs Majami" višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru "International Dance Music Awards-a". Ove godine ulazi u svoju 18. sezonu rada. Nastup Satorija je tek početak saradnje između Exita i ovog popularnog kluba.
 
Na premijerno pojavljivanje Egzita na američkom tlu Satori stiže nakon fantastičnog nastupa na tvrđavi Golubac, zabeleženog u sklopu projekta InfinitX, a neposredno pre gostovanja na proslavi 20. godišnjice Egzit festivala, koja je planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 
Uz njega, svoj dolazak u Novi Sad potvrdili su Dejvid Geta, Sabaton, Nina Kravic, Solomun, Denis Sulta, Robin Šulc, Asaf Avidan, Boris Brejha, Hani Dijon, Hot Sajns 82, Meduza i drugi.

Teme

EXIT
  • Joja

    02.06.2021 18:36
    Hoce li biti organizovan besplatan prevoz iz NS?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit