Počela podela 3.000 ulaznica za Exit medicinskim radnicima

EXIT u saradnji s Ministarstvom zdravlja poklanja medicinskim radnicim 3.000 ulaznica za prvi dan festivala, četvrtak, 8. jul.
Medicinski radnici se mogu prijaviti na ovom linku, a ulaznice će biti podeljene po redosledu prijavljivanja, dok će prednost imati oni koji imaju legitimaciju "Za naše heroje".
 
Elektronske ulaznice će potom biti poslate mejlom i biće personalizovane, a na samom ulazu na Petrovaradinsku tvrđavu uz kartu će biti potrebno pokazati lični dokument i/ili potvrdu o zaposlenju koju izdaje medicinska ustanova.
 
"Besplatne ulaznice mali su znak pažnje i zahvalnosti prema medicinskim radnicima koji više od godinu dana bezrezervno štite naše živote, radeći u dosad neviđenim okolnostima. Ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, na velikoj proslavi dve decenije EXIT festivala, slavićemo život i vraćanje svemu što nas čini srećnima i želimo da deo proslave budu i medicinski radnici, koji su podneli najveći teret pandemije", navode organizatori EXIT-a.
 
Proslavu dve decenije EXIT festivala, koji se održava od 8. do 11. jula, otvoriće zvezde elektronske muzike – DJ Snake na Glavnoj bini, Nina Kraviz, Amelie Lens, Dax J b2b Kobosil, Tijana T na Dance Areni, a na No Sleep Novi Sad bini puštaće, između ostalih, Patrice Bäumel i Agents of Time. Njima će se uskoro pridružiti još mnogo novih imena.

Teme

EXIT
  • pajo patak

    15.06.2021 14:48
    @K
    Davno rekao Laza Lazarević: sve će to narod pozlatiti.
  • K

    15.06.2021 10:45
    Super je što smo se mi pripravnici, svaki dan isto borili, radili smene po 12h i sve vreme radili potpuno besplatno. E, nas se apsolutno niko nije setio, ni hvala rekao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit