Sutra počinje prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022

Prodaja četvorodnevnih ulaznica za EXIT festival počinje sutra, 3. septembra.
Sutra počinje prodaja festivalskih ulaznica za EXIT 2022
Foto: 021.rs
Za 2022. godinu već su objavljeni prvi hedlajneri – veliki Nick Cave i njegovi The Bad Seeds nastupiće na glavnoj bini 8. jula, a na Dance Arenu stiže Boris Brejcha. 
 
Četvorodnevne i jednodnevne ulaznice za 8. jul su u redovnoj prodaji od sutra u podne na exitfest.org, kao i na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tix-a.
 
Festivalski kompleti mogu se kupiti po ceni od 6.490 dinara, i uz popust od 60 odsto. 
 
Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds dostupne su po poklon cenama, sa preko 40 odsto popusta. Cena regularnih jednodnevnih ulaznica je 2.990 dinara, fan pit ulaznice su dostupne po ceni od 3.990 dinara, a VIP po ceni od 12.000 dinara. Ove ulaznice se mogu kupiti iskIjučivo online na stranicama Gigs Tixa, a zalihe po ovim cenama su izuzetno ograničene.
 
Kralj alternativnog rocka Nick Cave sa svojim bendom The Bad Seeds i velikan elektronske scene Boris Brejcha prvi su potvrđeni hedlajneri 21. izdanja EXIT festivala, koji će biti održan od 7. do 10. jula 2022. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi. Jedan od najoriginalnijih i najuticajnijih bendova na svetu, predvođen rock propovednikom zagrmeće sa glavne bine festivala u petak, 8. jula, dok će utemeljivač high tech minimal techna i jedan od apsolutnih miljenika klupske publike nastupiti na Dance Areni.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit