Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće

Nakon dva veoma uspešna EXIT Soundscape izdanja, među kojima su "Universe" koje potpisuju Space Motion i JES, kao i "I Can Feel You", koje su radili Human Rias & ANDATA feat. EZLN, uspesi kako diskogr
Odličan start za novo izdanje Exitove diskografske kuće
Foto: 021 (Exit Promo team)

Treće po redu izdanje za EXIT Soundscape pre pet dana objavili su jedan od najuspešnijih regionalnih DJ-eva današnjice Ilija Djoković i producentkinja i DJ-ica Teya Flow.

U pitanju je singl pod nazivom "Into the Unknown", koji trenutno beleži vrtoglavi rast i već je ušao u Beatport Top 100, kao i na zvanične Beatport liste.

Na listi Best New Hype Melodic & Techno ovaj singl zauzeo je 13. mesto, dok se na Best New Melodic & Techno listi nalazi na 20. mestu.

Traka "Into the Unknown" predstavlja savršenu kombinaciju zaraznih melodija i fantastičnih vokala. U pitanju je melodic house i techno kolaboracija između dvoje aktuelnih umetnika koju techno fanovi širom sveta imaju priliku da čuju na striming platformama. Utiske o pesmi podelili su njeni autori.

"Kada sam prvi put ikad kupio neki deo opreme, to je bila "zver" MOOG SUB 37, a ova pesma bila je prvi projekat koji sam snimio na njemu. Projekat sam zvao "Époque", a iako mi se sviđao vajb, uvek sam osećao da traci nešto nedostaje. Teya Flow se savršeno uklopila svojim jedinstvenim potpisom i uspela je da doda ovoj pesmi potpuno novu dimenziju", izjavio je Ilija Djoković.

Ni Teya Flow nije krila svoje oduševljenje kada je ovaj beogradski DJ i producent baš sa njom podelio pesmu. Ona je rekla da je osetila čitav spektar emocija zbog toga.

"Dodala sam neko lično iskustvo u ovu pesmu svojim tekstovima i vokalnim harmonijama. Potrudila sam se da donesem prave vrednosti kroz muziku, naročito u ovim ludim vremenima".

Ilija Djoković već godinama je deo Exitove porodice, a kroz svoj rad ubrzano raste i iznova prezentuje svoj jedinstven stil, kako kroz muziku, tako i kroz nastupe na brojnim festivalima. Ovaj beogradski DJ i producent dokazao je svoje umeće u protekloj deceniji zahvaljujući izdanjima koje je objavljivao za izdavačke kuće među kojima su Drumcode, Filth on Acid i Terminal M.

Dostigao je broj #1 kada je u pitanju Beatport-ova techno lista pesmom "Atom" koja ga je učinila i najprodavanijim artistom godine u istom žanru.

Teya Flow je pevačica i tekstopisac, producent i DJ iz Ukrajine koja u svom zvuku kombinuje različite stilove, a zahvaljujući svojim tekstovima i vokalu uvek donosi kreativne i originalne pesme. Njena izdanja podržali su brojni svetski izvođači među kojima su Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, dok su njene pesme dobijale prostor u radijskim emisijama, klubovima i festivalima kao što su EXIT i Tomorrowland.

I ovo izdanje EXIT Soundscape diskografska kuća radila je u saradnji sa digitalnim distrubuterom Paradise Worldwide, koji kroz muzičku distribuciju, digitalnu strategiju i izdavaštvo sarađuje sa brojnim izvođačima i izdavačkim kućama širom sveta. Singl "Into the Unknown" dostupan je na platformama Beatport, Apple Music, Spotify, ali i na brojnim drugim striming servisima.

EXIT Soundscape je diskografska kuća koju je EXIT pokrenuo u okviru svoje nove platfome EXIT Echosystem. EXIT Echosystem osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima sa naših prostora i šire pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz muzički lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Teme

EXIT

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit