Kim Bejsinger u nastavku “50 nijansi – siva”

Američka glumica i oskarovka Kim Bejsinger pridružila se ekipi filma "50 nijansi - mračnije", drugog dela serijala zasnovanog na erotskoj trilogiji "Pedeset nijansi" britanske autorke E. L. Džejms.

Prema pisanju magazina "Varajeti", holivudska zvezda, koja se proslavila seksi ulogom u filmu "Devet i po nedelja" (1986), igraće Ilejnu Linkoln, poslovnu partnerku i bivšu ljubavnicu Kristijana Greja.

Film će režirati Džejms Foli (Ko je ta devojka? Savršeni stranac, Kuća od karata), a u glavnim ulogama će se ponovo naći Džejmi Dornan i Dakota Džonson, dok scenario potpisuju autorka popularnih romana E.L. Džejms i njen suprug Nial Lenard.

Film "50 nijansi - mračnije" u bioskope bi trebalo da stigne u februaru 2017, a treći nastavak sado-mazo sage, "50 nijansi - svetlije", u februaru 2018. Oba filma će se snimati istovremeno.

Autor: 021

  • hm

    31.01.2016 15:10
    Gerontofilija je uzela maha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.