VIDEO: Objavljen trejler za novi film o Čerčilu

Objavljen je prvi trejler za novi film o Vinstonu Čerčilu, britanskom ratnom premijeru, a u ulozi Čerčila pojaviće se britanski filmski i pozorišni glumac Geri Oldman.
Film "Darkest hour", režirao je Džo Rajt, i on prati Čerčila odmah nakon imenovanja za premijera, u vreme kada razmišlja da li da uđe ili ne u mirovne pregovore sa Nemačkom, u kojoj uveliko buja nacizam. Geri Oldman igra Čerčila, a Kristin Skot Tomas igra njegovu suprugu Klementin. Ben Mendelson pojavljuje se kao kralj Džordž VI.
 
Film je druga velika produkcija ove godine koja se tiče života i vremena Vinstona Čerčila. Prošlog meseca je objavljen film "Čerčil", o ratu i čuvenom Danu D, sa Brajanom Koksom u glavnoj ulozi.
 
Vinston Čerčil je bio premijer Ujedinjenog Kraljevstva u dva mandata - od 1940. do 1945. i od 1951. do 1955. godine. Njegovo uporno odbijanje da razmišlja o kapitulaciji je poslužilo kao inspiracija za britanski otpor, naročito tokom prvih dana rata. Bio je posebno poznat po svojim govorima i radio emisijama, koje su inspirisale britanski narod na otpor.
 
Film "Darkest hour" pojaviće se u američkim bioskopima 22. novembra a u britanskim bioskopima 12. januara 2018. godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film