VIDEO: Projekcije filma "Kralj Petar Prvi" od 6. decembra u Novom Sadu

Film "Kralj Petar Prvi" biće prikazan 6. decembra u Areni cineplex u Novom Sadu, dok je dan pre toga premijera zakazana u Beogradu.
Publika u Nišu ovaj film će moći da pogleda od 7. decembra, a zatim će uslediti i prikazivanja u Kragujevcu, Kruševcu, Vrnjačkoj Banji, Kraljevu...
 
Film o podvizima srpske vojske u Prvom svetskom ratu koje je predvodio srpski kralj Petar I Karađorđević sniman je prema motivima romana "Čarape kralja Petra" Milovana Vitezovića.
 
Glumačku ekipu pored Lazara Ristovskog, čine i Milan Kolak u liku dobrovoljca Marinka Spasojevića, glavnu žensku ulogu tumači Danica Ristovski u liku Makrene Spasojević, Aleksandar Vučković tumači lik mladog regenta Aleksandra, dečak Ivan Vujić igra Momčila Gavrića, najmlađeg oficira u Prvom svetskom ratu...
 
Opširnije o filmu pročitajte OVDE.
 
  • Gari

    01.12.2018 08:34
    Film
    Cemu tako negativni komentari? Umesto da vam je drago sto se desava nesto i sto se snima sve vise domacih filmova vama opet nesto smeta. Proklet narod
  • Novosađanka

    30.11.2018 13:47
    Hvala, ali ako može da prođe bez mene...
  • Vojvodjanin

    30.11.2018 13:23
    Imam druga posla...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.