VIDEO: Objavljen trejler za "Glass" sa Brusom Vilisom, Semjuelom L. Džeksonom i Džejmsom Makavojem

Dugoočekivani triler-horor "Glass" dobio je novi trejler koji obećava odličnu priču uz sjajne glavne likove, Semjuela L. Džeksona, Brusa Vilisa i Džejmsa Mekavoja.
"Glass" je novo rediteljsko ostvarenje poznatog režisera, scenariste i koproducenta M. Najta Šjamalana, a predstavlja nastavak filmova "Unbreakable" iz 2000. i "Split" iz 2016. godine.
 
Šjamalan je povezao radnju s glavnim likovima iz ovih filmova i to Ilajom Prajsom kojeg glumi Semjuel L. Džekson, Kevinom Vendelom Krambom kojeg tumači Džejms Mekavoj i Dejvidom Danom kojeg glumi Brus Vilis. U filmu "Glass" svi oni su pacijenti u ludnici, jer veruju da su oživljeni likovi iz stripa.
 
Pored njih trojice, u filmu "Glass" će se pojaviti i Sara Polson u ulozi psihijatra Eli Stejpl, a vraća se i poznati lik Kejsi Kuk koju glumi Anja-Tejlor Džoj. Ona je u filmu "Split" bila žrtva Krambove opasne ličnosti.
 
"Glass" u bioskope stiže 18. januara 2019 godine.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.