Robert Patison novi Betmen

Časopis Variety prenosi kako je studio Warner Bros. pronašao svog novog Betmena u glumcu Robertu Patinsonu, bivšoj zvezdi filmova iz serijala "Twilight".
Film će režirati Met Rivs, reditelj izvornog filma "Cloverfield" iz 2008. te prvih nastavaka Planete majmuna.
 
Patinson nasleđuje Betmenov plašt od Bena Afleka koji je Brusa Vejna i njegov superherojski alter ego oživeo u poslednja tri filma: "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Suicide Squad" i "Justice League". Aflek je bio i idejni začetnik filma koji preuzimaju Rivs i Patinson, a biće u stilu "detektivskog film noara". Kao ni film Toda Filipsa o Džokeru, očekuje se da ni "The Batman" neće biti povezan s postojećim filmovima DC-jevog proširenog svemira.
 
"Betmen bi trebalo da bude najbolji detektiv na svetu, a to nije ono čime su se dosadašnji filmovi nužno bavili", objašnjava Rivs, čiji film bi trebalo da uđe u redovnu distribuciju 25. juna 2021. godine. Patinson će pre toga glumiti u predstojećem filmu Kristofera Nolana čiji se filmovi o Betmenu smatraju najboljima.
  • Andjela

    23.08.2019 23:38
    Batman
    Najbolji Batman je definitivno nas zet Kristijan Bejl.Stvarno je briljirao kao Brus Vejn i retko ko moze da mu parira.
    Ben Aflek je takodje dobar ali je za mene Bejl neprikosnoven.
    A sto se tice Patinsona,necu nista da nagadjam.Secam se da publika nije bila bas nesto odusevljena kada je potvrdjeno da ce Gal Gadot biti Wonder Woman a sada su svi ludi za njom.
    Cekam novi film I tek tada cu da ocenim Patinsonovog Betmena.
  • skep

    17.05.2019 15:15
    Ahahahahaha

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.