Tri eksplozije tokom snimanja novog filma o Bondu, povređeni članovi ekipe

Tri jake eksplozije odjeknule su u ponedeljak tokom snimanja novog filma o Džejmsu Bondu, prilikom čega su povređeni pojedini članovi ekipe i oštećen je inventar, piše The Sun.
Snimanje je, nakon što su eksplozije odjeknule, u potpunosti prekinuto. Nesreća se dogodila u čuvenom Pajnvud studiju u engleskom Bakingemširu.
 
Jedna osoba je navodno ozbiljno povređena nakon eksplozije koja je uništila deo krova i barem pet projekcijskih platna u kompleksu koji je vredan više miliona funti. Na člana tima ekipe koja snima film pao je deo opreme.
 
Na setu filma su testirani rekviziti potrebni za scenu eksplozije u laboratoriji kada se dogodio spomenuti incident.
 
Početkom maja je snimanje 25. filma o agentu Džejmsu Bondu takođe stopirano jer je glavni glumac Danijel Kreg povredio nogu. Do povrede je navodno došlo tokom samog snimanja na Jamajci, a morao je i na operaciju.
 
Film od samog starta prati neizvesnost. Dugo se postavljalo pitanje da li će pedesetjednogodišnji glumac uopšte i tumačiti lik agenta 007, a jednom prilikom je čak istakao kako bi radije isekao sebi vene nego reprizirao tu ulogu. 
 
Međutim, ipak se predomislio i potpisao ugovor za još jedan film.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.