VIDEO: Robert Dauni Junior u novoj verziji filma o doktoru Dulitlu

Studio Universal objavio je prvi trejler filma "Dr. Dolittle" u kojem veterinara koji ume da razgovara sa životinjama utelovljuje Robert Dauni Junior.
Film je baziran na liku doktora Dulitla iz romana "The Voyages of Doctor Dolittle" engleskog pisca Hjua Loftinga. Reditelj Stiven Gagan je u martu ove godine otkrio da radi na ovom filmu koji ćemo u bioskopima gledati u januaru 2020. godine.
 
Sudeći prema trejleru nova ekranizacija priče o doktoru Dulitlu znatno će se razlikovati od one iz devedesetih, kada smo u ulozi nadarenog doktora gledali Edija Marfija.
 
Robertu Dauniju Junioru ovo je prva uloga nakon Marvelovog Tonija Starka, odnosno Ajronmena. Ostale uloge tumače Antonio Banderas, Majkl Šin, Hari Kolet i Džim Brodbent. Glasove posuđuju Rami Malek,  Oktavija Spenser, Kumail Nanjiani, Ema Tompson, Marion Kotijar, Selena Gomez, Rejf Fajns i drugi. 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.