VIDEO: Šesti film o Terminatoru u bioskopima početkom novembra

Šesti film iz franšize "Terminator" u američke bioskope stiže 1. novembra, a uz Arnolda Švarcenegera, koji će ponovo ispuniti obećanje dato 1984. godine rečenicom "I'll be back" (Vratiću se), na velika platna vraća se i Sara Konor koju glumi Linda Hamilton.
Švarceneger se vraća u šestom filmu franšize o Terminatoru, koja ga je proslavila, a "Terminator: Dark Fate" direktni je nastavak filma "Terminator 2: Judgement Day" i radnjom potpuno ignoriše komercijalno neuspele nastavke tri, četiri i pet.
 
Šesti film - "Terminator: Dark Fate" producirali su Džejms Kameron i Dejvid Elison, reditelj filma je Tim Miler kojeg pamtimo po filmu "Deadpool", dok scenario potpisuje Dejvid Gojer.
 
Dani Ramos koju igra Natalija Rejes živi sasvim običnim životom u Meksiko Sitiju s ocem i bratom. Smrtonosni novi Terminator Rev-9, u tumačenju Gabrijela Lune, putuje natrag kroz vreme kako bi je progonio i na kraju ubio. 
 
Njeno preživljavanje zavisi od toga da li se udružiti s dva ratnika: Grejs i super vojnikom iz budućnosti Sarom Konor. Kako Rev-9 uništava sve i svakoga na svom putu, trojka će na kraju biti suočena sa T-800 iz prošlosti, kojeg glumi Švarceneger, a koji će biti njihova poslednja nada.
 
Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog "Terminatora", a u novom nastavku gledamo legende koje su ga učinile kultnim. 
 
Lik Linde Hamilton okosnica je svih promotivnih aktivnosti vezanih za novi nastavak franšize i producenti ozbiljno računaju na Saru, s obzirom na to da se nije pojavljivala u pomenutim, neuspešnim nastavcima.
 
  • drr

    04.11.2019 00:50
    ceđenje suve drenovine
    prvi deo jedini valja, ostalo je teški bulshitting. Kao da snimaju filmove za slaboumne, ni ovaj nastavak ne deluje ništa bolje.
  • Goran

    28.10.2019 18:53
    Šta će biti
    Kad Arnold umre kako će snimati 10 deo
  • Moby Dick

    28.10.2019 14:52
    Idem da promenim gaće nakon gledanja trejlera. Nadam se da će i film biti jednako dobar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.