Vraća se Del Boj

Glumac Dejvid Džejson repriziraće ulogu Del Boja na specijalnom događaju u čast serije "Mućke", koji će se održati u februaru sledeće godine u Velikoj Britaniji.
Za tu priliku, na lokaciji koja još nije otkrivena, biće rekreiran stan porodice Troter u kojem će Del Boj razgovarati sa obožavaocima serije, prenosi NME pisanje britanskog lista "Daily Star".
 
"Radujem se prilici da upoznam obožavaoce 'Mućki'. Biće strava (cushty)", rekao je Džejson.
 
Poslednji put je igrao Del Boja u humanitarnom specijalu 2014. u kojem se, pored njega i Rodnija, pojavio i Dejvid Bekam.
 
Kultna serija "Mućke" prikazivala se od 1981. do 1991, a do 2003. snimljeno je i nekoliko božićnih specijala.
  • Ilija

    10.11.2019 14:26
    Fuj reprize mućki, odo da prekratim sebi muke drugim Dnevnikom direktno u mozak.
  • asd123

    06.11.2019 14:38
    ju bokte, u komentarima se neke nekrofilije spominju, neki satanizam, svašta nešto. posle 10-15 godina ne gledanja TV-a, prosto se bojim da upalim TV, da ne iskoči neko kao u filmu Krug (Ring).
  • TV smetlište

    06.11.2019 10:42
    Reciklirajmo
    Apsolutno se slažem sa tobom, filozofe!

    U kompletnoj bedi izbora koju prave sadašnji filmski i serijski urednici, očigledno je da nastavak serije "Still Open All Hours" nema nikakvu vrednost, ali su plaćena prava isključivo da vidimo još jednom Dell-Boy-a, iako je sama serija sramota od bezvrednosti.

    Sa druge strane, sve vrednije serije su samo oličenje satanizma, i proizvode se isključivo i samo radi manifestacije nasilja u raznim oblicima. ("Jamestown" na primer i "Pakao na točkovima" na RTV1).

    Televizija je nekada služila za zabavu ljudi, ne za plašenje, ej!
    Kakvu zabavu vi vidite u navedenim serijama, osim pljuvanja po svemu i svačemu?
    To vam traže gledaqoci, a?

    Televizija je kao pojam na putu svoje smrti, ali toga očigledno nije svesna.

    Plaćam Netflix deci, a i ja ponekad pogledam nešto na miru, bez reklama i
    tona koji je za vreme reklama +3dB a za vreme programa koji vas interesuje je na -10 dB.
    U današnje vreme, 21 vek, pored sve moguće tonske opreme, doživljavamo d atonci svoj posao rade samo zato da bi maltretirali gledaoca, a čak i na Crvenom Čotu i kanalu 30 nisu us tanju da regulišu televizije poput Delte, da im ton bude u okviru normale.
    Zbog toga su mi većina nenormalnih kanala na SKIP funkciji.
    Niti ih vidim niti me zanimaju zbog nekulture, a moram da ih plaćam.

    Kompletno TV smetlište.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.