FOTO Đuričko objavio fotografiju sa seta serije "Stranger Things", glumiće ruskog krijumčara

Nikola Đuričko objavio je prvu fotografiju sa seta Netfliksove hit serije "Stranger Things" u kojoj je dobio ulogu.

"Spremite se da upoznate Jurija, nepredvidljivog ruskog krijumčara koji voli crni humor, novac i puter od kikirikija", napisao je 46-godišnji glumac uz fotografiju.

Da je Đuričko dobio ulogu u četvrtoj sezoni ove popularne serije pročulo se još pre nekoliko meseci, a tek sada smo dobili uvod u to kakav će njegov lik biti.

Za sada nije poznato kada će biti objavljena nova sezona ove serije, budući da je pandemija virusa korona usporila snimanje.

  • Samo napred

    25.11.2020 16:25
    Kad Bikovic ode u Rusiju po epizodnu ulogu da glumi rusa, tapse mu se po ramenu, kad neko ode u Ameriku da glumi rusa, ismejava se....
  • obožavateljka

    25.11.2020 09:21
    Nikola,
    samo napred, uporno do cilja. Podrška.
  • Darko

    23.11.2020 20:52
    A jok
    Igraće ulogu američkog heroja, koji spasava svet . Đuričko i ćerka od Dragana Kojića Kebe , su non stop na audicijama po L.A. Aj razumem nju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.