VIDEO: "Godzila protiv Konga" na putu da postane najuspešniji film kovid ere

"Godzila protiv Konga" na putu je da postane film sa najvećim prihodom u Severnoj Americi od početka pandemije.
Kompanije Vorner bros i Ledženderi inkasirale su 48,1 milion dolara u prvih pet dana prikazivanja ovog filma, koji je u bioskopima od 31. marta.
 
Moguće je da je film već u četvrtak premašio zaradu od 57,9 miliona dolara, što bi bila najveća zarada za bilo koji film objavljen od marta 2020. godine, ali zvanični podaci nisu objavljivani od prošlog vikenda.
 
Filmska industrija pretrpela je ogroman udarac tokom pandemije jer su bioskopi širom sveta bili dugo zatvoreni.
 
Kako javlja Blumberg, 40 odsto bisokopa u SAD i dalje je zatvoreno.
 
  • Joca

    11.04.2021 12:54
    Apsolutni spektakl na polju specijalnih efekata, ali ispod toga šuplje i nezanimljivo sa očekivanim prostorom za nastavak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.