Povratak Dauntonske opatije u filmskoj verziji u decembru

Originalna glavna postava serijala "Dauntonska opatija" (Downton Abbey) vraća se u drugom igranom filmu koji će se naći u bioskopima 22. decembra ove godine, saopštila je kuća "Focus Features".
Kreator "Dauntonske opatije" Džulijan Felows napisao je scenario za drugi film, a reditelj će biti Sajmon Kertis (Moja nedelja sa Merilin).
 
Hju Bonvil, Mišel Dokeri i 86-ogodišnja Megi Smit ponovo će biti tu, uz neka nova lica među kojima će biti glumci Hju Densi, Lora Hedok, Natali Bej i Dominik Vest.
 
Produkcija "Dauntonske opatije dva" počela je prošle nedelje.
 
"Posle vrlo izazovne godine kada je toliko nas bilo odvojeno od porodice i prijatelja velika je uteha misliti da nas čekaju bolja vremena i da ćemo idućeg Božića ponovo biti sa voljenim likovima iz Dauntonske opatije", rekao je producent Garet Nim.
 
Prvi film "Dauntonska opatija" iz 2019, izašao je tri godine posle kraja serije. On je zaradio 194,3 miliona dolara uz skroman budžet od 20 miliona dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.