Skarlet Johanson i Dizni se nagodili, glumica dobija najmanje 40 miliona dolara

Skarlet Johanson i "Dizni" su uspeli da postignu dogovor u vezi sa njenom tužbom, pa će ova kompanija glumici isplatiti iznos veći od 40 miliona dolara zbog kršenja ugovora, piše Deadline.
"Srećna sam što sam rešila sve s 'Diznijem'. Neverovatno sam ponosna na posao koji smo zajedno odradili tokom proteklih godina i uživala sam u kreativnom procesu sa celim timom. Radujem se nastavku naše saradnje u godinama koje su pred nama", navela je Skarlet u svom saopštenju za medije.
 
I predstavnik "Diznija" je istakao da je zadovoljan postignutim dogovorom u vezi sa tužbom oko filma "Crna udovica".
 
B92 podseća da je zvezda "Crne udovice" tužila "Dizni" zbog kršenja ugovora, nakon što je ta kompanija emitovala film "Crna udovica" na svojoj striming platformi Dizni+.
 
Kako je navela u tužbi, ugovor koji je potpisala podrazumevao je da će njen honorar najvećim delom zavisiti od prihoda koji film ostvari na bioskopskim blagajnama, a koji su drastično opali onog momenta kad je počelo strimovanje filma na pomenutoj platformi. Pravni zastupnici holivudske zvezde podneli su u tužbi procenu da je ona zbog navedenog izgubila blizu 50 miliona dolara.
 
"Dizni" je potom zatražio arbitražu, odnosno da se vansudski reši spor. Iako detalji postignutog dogovora nisu objavljeni, izvor Deadline-a je naveo da je u pitanju iznos veći od 40 miliona dolara.
  • Toma

    01.10.2021 21:24
    Neka je!
    Ona je tako dobra i tražena glumica da će uvek biti posla za nju. Ima još kompanija koje će je angažovati a što ne bi radila i u pozorištu. Verujem u ispravnost arbitraža u takvim slučajevima pa će i drugi glumci imati koristi, oni koji ih angažuju neće smeti tek tako da ih uvrnu...
  • OPAAA

    01.10.2021 12:49
    gradjaninX
    Pa, i ne mora više da glumi, utešiće je lova.
  • gradjaninX

    01.10.2021 12:12
    E sad ces sledeci put glumiti, nikad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.