VIDEO: Legendarna Beti Vajt uskoro puni 100 godina, biće objavljen film o njenom životu

Legendarna glumica Beti Vajt napuniće 17. januara 100 godina, a tim povodom biće objavljen film "Betty White: 100 Years Young - A Birthday Celebration".

Film su režirali Steve Bečer i Majk Trinklejn, a cilj istog je da prikaže Betin svakodnevni život.

Gledaoci će biti u prilici da vide i šta se događa na snimanjima, kako se zabavlja u slobodno vreme i kako je proslavila jubilarni rođendan.

U filmu će se pojaviti i brojna imena iz filmske industrije, kao što su Rajan Rejnolds, Tina Fej, Robert Redford, Klint Istvud, Morgan Frimen i drugi.
 
 
Biće prikazani i isečci njenih najboljih razdoblja u karijeri, dok je igrala Rouz u "Golden Girls", kada je bila voditeljka "Saturday Night Live", dok je snimala reklamu za Super Bowl/Snickers i kada je glumila Sju En u "The Mary Tyler Moore".
 
Posebni segmenti filma baviće se značajem Beti Vajt kao prve žene koja je bila producent državne TV emisije i bila nominovana za Emi nagradu.
 
"Ko ne voli da partija? Ova zabava će biti odlična", rekla je u izjavi za CNN.
  • /

    20.12.2021 17:46
    You go, girl!
  • Međutim

    20.12.2021 17:08
    joj
    Svaki put kad je vidim u vestima se prestravim; pomislim, "o ne, došao je i taj dan".

    Laknulo mi je što se još uvek drži.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.