VIDEO: "Spajdermen: Put bez povratka" premašio zaradu od milijardu dolara

Američki film "Spajdermen: Put bez povratka" postao je prvi film koji je premašio zaradu od milijardu dolara u vreme pandemije korona virusa.

To je danas saopštio studio Soni (SNE).

Film je premašio tu cifru samo 12 dana otkako je prikazan premijerno, a do prve milijarde su samo "Avendžers: Završnica" i "Avendžers: Beskrajan rat" došli brže, za pet, odnosno 11 dana.
Ovo je prvi film koji je zaradio milijardu dolara od "Ratova zvezda: Uspon Skajvokera", koji je imao premijeru u decembru 2019. godine.
 
 
Iz Sonija su takođe naveli da je "Put bez povratak" vodeći film godine u svetu po zaradi.
  • prle

    14.01.2022 08:53
    glupost
    Ovakvo sranje od filma u zivotu nisam video.
  • Dusan

    30.12.2021 06:37
    fILM?
    Ovo je najveca i najsarenija glupost koji je ljudski mozak mogao da napravi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.