Džoni Dep dobio prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se vraća snimanju filmova.
Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi Čudesne zveri na zahtev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promenile.
Prema pisanju The Hollywood Reportera, Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska redateljica Maïwenn Le Besco, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog leta.
Glumac je svoju poslednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je s tim filmom hteo da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspelo.
 
Nedavno je izašao prvi tizer za najnoviji "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", u kojem su obožavaoci prvi put videli Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, kojeg je inače glumio Dep. Brojni obožavaoci izrazili su svoje nezadovoljstvo time što Dep više nije deo franšize.
  • /

    25.01.2022 22:12
    /
    prvu, kako to?
    pa zar nije bio u srbiji zbog crtanog filma?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.