Netfliks odustao od animirane serije Megan Markl

Kompanija Netfliks, u pokušaju da smanji troškove, odustala je od emitovanja animirane serije Biser (Pearl), koju je kreirala Megan Markl, javlja danas BBC.
Iako je još u jesen 2020. godine Netfliks, nakon što su Megan Markl i Hari otvorili sopstvenu produkcijsku kuću "Archewell", najavio veliku saradnju sa njima i dao 100 miliona dolara, danas je definitivno odustao od toga.
Prošlog meseca kompanija je otkrila nagli pad pretplatnika i upozorila da će milioni drugih napustiti uslugu, što je smanjilo više od 50 milijardi dolara tržišne vrednosti kompanije.
Produkcijska kuća Megan i Harija objavila je 2021. godine da će Markl biti izvršna producentkinja animirane serije. Planirano je da serijal bude usredsređen na avanture dvanaestogodišnje devojčice, koja je inspirisana uticajnim ženama iz istorije.
 
Netfliks je, međutim, potvrdio da će nastaviti da radi na brojnim projektima sa tom produkcijom, uključujući i jednu dokumentarnu seriju, koja će se fokusirati na sportiste koji se takmiče na Inviktus igrama za povređene veterane, događaju koji je osnovao princ Hari u Hagu 2022. godine.
  • @millaost1

    25.05.2022 23:48
    Einfach
    Trich Gossip Polka, wieso, Konstrakta?
  • Инспектор Вишекруна

    02.05.2022 20:13
    Која ли је тајна?
    Која ли је тајна неуспеха анимиране серије Меган Маркл?
    Која ли је тајна?
  • Seremvamseutonfilm

    02.05.2022 16:02
    Uh oh, sad će opet kod Opre da viče rejsizm, al sve utihne kad ne šušte zelembaći...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.