VIDEO: Stigao prvi trejler dugoočekivanog nastavka "Nemoguće misije"

Tek što je premijerno prikazan "Top Gan: Maverik" na Kanskom festivalu, objavljen je i trejler za dugoočekivani nastavak još jednog filma sa Tomom Kruzom u glavnoj ulozi.
Reč je o sedmoj "Nemogućoj misiji" koja obećava da ćemo u bioskopima moći da uživamo u vratolomijama na koje nas je Kruz navikao u svim dosadašnjim delovima popularne franšize.
Uz njega u filmu igraju Sajmon Peg, Rebeka Ferguson i Vanesa Kirbi.
Takođe, u trejleru vidimo Henrija Černog, koji je u originalnoj "Nemogućoj misiji" iz 1996. igrao Judžina Kitridža, direktora Jedinice za nemoguće misije (IMF).
 
Iako odlomak ne otkriva mnogo o zapletu filma, nagoveštava niz akcionih scena, koje je Kruz snimao bez kaskadera.
 
Nastavak, koji nosi naziv "Dead Reckoning", napisao je i režirao Kristofer Mekveri, a planiran je i drugi deo ovog ostvarenja, koji će biti prikazan 2024. On je najavljen kao poslednje pojavljivanje Toma Kruza u ulozi Itana Hanta.
 
"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One" biće u bioskopima od 14. jula 2023. godine.
 
  • Bojan

    24.05.2022 11:13
    Upit
    A Top gun 2 jel izasao u bioskopima? Vremesni american pajlot Maveric siri americku demokraciju sirom planete Zemlje.
  • pera

    24.05.2022 08:40
    ..
    Ekstra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.