VIDEO: Optužbe za špijuniranje ekipe koja je u Srbiji snimala film o sinu Džoa Bajdena

Kevin Moris, advokat iz Los Anđelesa i lični prijatelj Hantera Bajdena, navodno je prošle jeseni doleteo u Beograd da špijunira produkciju filma o problematičnom sinu američkog predsednika.

Kako pišu američki mediji, jedan od producenata filma "My Son Hunter" Felim Makalir, optužio je Morisa da je prošle jeseni sa dva pomoćnika privatnim avionom doleteo u Srbiju i intervjuisao ekipu filma, pod izgovorom da i on planira da snimi ostvarenje o sinu američkog predsednika.

Makalir kaže da tada nije znao za povezanost Morisa i Hantera Bajdena, ali mu je bilo čudno što gosti nisu gasili kamere i snimali tokom posete. Sada mu je, kako kaže, jasno da je Moris zapravo došao da špijunira snimanje biografskog filma o problematičnom sinu američkog predsednika.

Kako navode producenti, film "My Son Hunter" bavi se otkrivanjem korupcije u porodici Bajden, a snimanje je počelo u Srbiji prošle godine, prenosi RTS.
 
Makalir i koproducentkinja En Makelhini kažu da je ostvarenje finansirano u potpunosti od donacija ljudi širom sveta, jer nijedan studio nije hteo da se upusti u projekat.
 
 
Režiju filma potpisuje Robert Dejvi, najpoznatijem po svom glumačkom talentu u filmovima "Umri muški", "Dozvola za ubijanje", "Predator 2"...
Uloga Hanter Bajdena poverena je britanskom glumcu Lorensu Foksu, a ekipi filma pridružila se i Đina Karano, koja je glumila u "Diznijevoj" seriji Mandalorijanac, ali je dobila otkaz nakon kontroverznih poruka na društvenim mrežama.
 
Džon Džejms glumi Džoa Bajdena, a na IMDB-u je u glumačku ekipu upisana i srpska glumica Jovana Stević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.