Margo Robi ulogom Barbi postala najplaćenija glumica

Margo Robi službeno je najbolje plaćena glumica u Holivudu u ovoj godini zahvaljujući honoraru za film Barbi rediteljke Grete Gervig.
Prema pisanju Variety-ja, australijskoj glumici plaćeno je čak 12,5 miliona američkih dolara da glumi sa Rajanom Goslingom kao Kenom u ovom dugoočekivanom filmu nastalom po istoimenoj kultnoj lutki. Robina poslednja zarada premašila je tako prethodni honorar od 10 miliona dolara za "Birds of Pray" iz 2020. u kojem je glumila Harli Kvin.  
Gosling je navodno imao istu platu kao i njegova koleginica iz filma o Barbi, pa su njih dvoje zauzeli isto 16. mesto na Variety-jevom najnovijem popisu najvećih zarada u Holivudu. Prema ovoj listi, druga najbolje plaćena glumica je Mili Bobi Braun, koja je ostvarila honorar od 10 miliona dolara za glavnu ulogu u "Enoli Holmes 2".
Prvo mesto drži Tom Kruz zahvaljujući svom novom hitu "Top Gun: Maverick". Očekuje se da će Kruz, koji nije samo zvezda ovog nastavka kultnog filma već i njegov producent, zaraditi više od 100 miliona dolara na bioskopskim blagajnama, svoje plate i prihoda od striminga. Slede ga Vil Smit koji je zaradio 35 miliona dolara za "Emancipation" i Leonardo Dikaprio koji je dobio 30 miliona dolara za "Killers of the Flower Moon".
  • Zerstorer

    24.07.2022 15:44
    ...
    Jos jedan retardirani film za retardirane mase...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.