FOTO, VIDEO: Na tribinama stadiona stajali ljudi s jezivim izrazima lica, evo zašto

Horor "Smile" reditelja Parkera Fina stigao je u bioskope krajem septembra, a marketinška kampanja kojom je najavljivan postala je hit na internetu.
Kampanja je privukla pažnju zahvaljujući glumcima koji su stajali u publici na nedavnoj bejzbol utakmici u SAD-u s jezivim osmesima na licima. U spomenutom horor filmu, jezivi osmesi, kao što su ovi, vesnici su loših stvari koje će se dogoditi.
Pojavljivali su se u pozadini na nekolicini nedavnih utakmica, pa čak i iza voditelja tokom javljanja uživo za NBC-jevu emisiju "Today".
 
Prepun jezivih trenutaka, uznemirujućih osmeha i muzike, film je horor priča o ženi koja počinje da svedoči čudnim događajima nakon traumatične nesreće.
 
Sosi Bejkon igra glavnu ulogu u filmu, doktorku Rouz Koter, čiji se život naglo preokrene i mora da se suoči sa svojom prošlošću kako bi se nosila sa svim čudnim događajima oko sebe.
 
 
Reditelj Parker Fin priznao je da iako je izgled aktera kampanje prilično strašan, u početku nije bio siguran da će njihovo pojavljivanje na različitim javnim događajima privući pažnju.
 
Ipak, čini se da je neuobičajena marketinška kampanja dala rezultate jer je film u prvom vikendu prikazivanja zaradio 22 miliona dolara u SAD-u i postao najgledaniji film u američkim bioskopima.
 

Teme

Smile
  • Smile

    11.10.2022 10:27
    Film je totalno razocarenje za ljubitelje horora.
  • e

    05.10.2022 11:19
    Dobar je trejler a vidim da je visoka ocena na IMDB,samo jos cekam gde moze da se pogleda u HD i kada ce biti dotupno na netu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.