Tom Kruz po izgovorenoj reči u filmu zaradi 7.000 dolara

Iako možda znate da je Tom Kruz najplaćeniji glumac na svetu, ali vas možda iznenadi koliko novca zaradi po izgovorenoj reči.
Tom Kruz po izgovorenoj reči u filmu zaradi 7.000 dolara
Foto: Beta/AP
Kada je u pitanju zarada, sajt Casumo procenjuje da Kruz zarađuje 7.091 dolar po izgovorenoj reči, odnosno 205.639 dolara za 10 sekundi dijaloga.
Na drugom i trećem mestu ove liste nalaze se Kurt Rasel sa 5.682 dolara po reči i Džoni Dep sa 4.877 dolara po izgovorenoj reči.
Od žena vodi Kameron Dijaz, koja je sada u penziji, sa 4.637 dolara po izgovorenoj reči, prvenstveno zahvaljujući filmu "Bad Teacher".
 
Ono što je zanimljivo je da ovde nije uračunat film "Top Gan: Maverik", tako da se veruje da je Tom Kruz još više odmakao kolegama po zaradi.
  • poremećen

    02.02.2023 08:55
    sistem vrednosti
    Biće para za sektu :(
  • Dobrivoje

    31.01.2023 16:00
    Da li je stvarno ovo normalno? Prebogata nabeđena glumatala, blejači u mikrofon, beskorisni sportisti ... Stvarno, ali stvarno je ljudska glupost veća od svemira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.