Film koji je osvojio najviše Oskara ove godine večeras premijerno na Prvoj

Film "Sve u isto vreme", ubedljivi pobednik 95. dodele nagrade Oskar, postao je najnagrađivanije ostvarenje u istoriji filma sa 158. osvojenih priznanja za samo godinu dana.

Projekcija filma će biti na Prvoj televiziji od 22 časa.

Ovaj film je doživeo veliki uspeh osvojivši sedam nagrada Oskar, među kojima i onu u kategoriji za najbolji film, kao i za režiju koja je pripala dvojcu Danijelu Kvanu i Danijelu Šejnertu. 

Nagrada za najbolju glumicu pripala je Mišel Jeo čime je ona postala prva azijska glumica koja je osvojila ovo priznanje u kategoriji za najbolju glumicu.
 
Još jedna ispisana stranica istorije zabežena je na dodeli Oskara - ovaj film je do sada osvojio 158. nagrada od različitih organizacija u toku samo jedne godine prikazivanja u bioskopima. 
 
Ovim rekordom "Sve u isto vreme" nadmašilo je ostvarenje "Gospodar prstenova: Povratak kralja", koje ukupno ima 101 nagradu i to tokom proteklih dvadeset godina.
 
Njegova dominacija tokom dodele Oskara veliki je uspeh i za kompaniju MCF MegaCom koja je još početkom 2022. godine unapred prepoznala kvalitet i učinak filma i tada otkupila prava za domaću distribuciju.
 
Povodom velikog uspeha filma, "Sve u isto vreme" prikazivaće se u bioskopu Mts dvorana od četvrtka, 16. marta, punih sedam dana.
 
Film je prikazan krajem aprila prošle godine u bioskopima kada je publiku intrigirao svojom pričom o starijoj kineskoj imigrantkinji koja je uvučena u nezamislivu avanturu u kojoj sama pokušava da spasi svet istražujući paralelne univerzume u kojima se sreće sa životnim putanjama.
Dok Evelin (Mišel Jeo) pokušava da prođe kroz poresku reviziju perionice veša koju vodi njena porodica, njen suprug Vejmond (Ke Hjuj Kvan) je obaveštava da na svetu postoje beskonačne mogućnosti. 
 
Počinje da preskače iz jedne vremenske realnosti u drugu, od jedne ličnosti do druge, otkrivajući usput da je njihova ćerka Džoj (Stefani Hsu) takođe zla sila poznata kao Džobu Tobeki koju moraju da pobede.
 

Teme

OSKAR
  • filmofil

    22.03.2023 11:31
    Negledljiv film. Ja sam nakon jednog sata odustao od daljeg gledanja. Konfuzno i teško za praćenje.
  • Sale NS

    15.03.2023 14:58
    Dovoljno!
    Već na kratki opis, ovaj film neću gledati. KAo da je Oscar postao produžena ruka besmislene Evrovizije. HVALA, NE TREBA!

    Nekada, kada su se snimali pravi filmovi, ceremonija Oscar je bila nešto zaista ekstra, a filmovi su dolazili u bioskope tek posle nekog vremena. Kada bi neki od tih filmova došao kod nas u prvih godinu dana (kao na FEST) to bi bio veliki uspeh. Nagrađeni film NIJE MOGAO BITI NA TELEVIZIJI 1-2 godine najmanje. Danas, nagrađeni film ide na TV već posle par dana.

    Toliko, a sada hajdemo pljuving!
  • Aleksa

    15.03.2023 14:45
    Gledam svaki dan po jedan film, pogledao sam vecinu ovih sto su bili kandidati za oskara, ovaj film ce mi ostati u secanju kao retko vidjena nebuloza i negledljiva glupost, a gledao sam i Linca i Kronenberga i kojekakve evropske režisere

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.