Sem Nil objavio da boluje od raka

Glumac Sem Nil, poznat po ulozi paleontologa Alana Granta u sagi "Park iz doba Jure", napisao je u svojim memoarima koji će biti objavljeni sledeće nedelje da se leči od raka.
Sem Nil objavio da boluje od raka
Foto: Youtube (ABC News, Screenshot)

"Činjenica je da sam bolestan. Možda umirem", napisao je glumac u prvom poglavlju knjige "Did I ever tell you this?" (Da li sam vam ikada to rekao), koju je napisao dok je bio na hemioterapiji.

Glumac rođen 1947. godine rekao je za britanski list Gardijan da će taj tretman morati da nastavi do kraja života.

"Ne mogu da se pretvaram da prethodna godina nije imala mračne trenutke", rekao je glumac koji se leči od limfoma otkrivenog 2022. godine.
 
Nil je rekao da mračna vremena ipak donose svetlost, dodajući da je jednostavno srećan što je živ.
 
Najpoznatiji je po ulozi jednog od protagonista filma "Park iz doba Jure", profesora Alana Granta, u tri opusa u sagi, uključujući prvi deo 1993. godine reditelja Stivena Spilberga.
Glumio je u poznatim ostvarenjima kao što su "Lov na crveni oktobar", "Predskazanje 3: Konačni obračun", "U ustima ludila" i u seriji "Birmingemska banda".
 
Glumac rođen u Severnoj Irskoj, živi na Novom Zelandu gde je vlasnik velike vinarije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.