FOTO: Džoni Dep i Al Paćino snimaju film o životu Modiljanija

Holivudski glumci Džoni Dep i Al Paćino, koji se pojavljuje u ulozi međunarodnog kolekcionara umetničkih dela, snimaju film u Mađarskoj.
FOTO: Džoni Dep i Al Paćino snimaju film o životu Modiljanija
Foto: Beta/AP
Plan je da se deo filma snima i u Italiji i u Parizu, autentičnim mestima poznatog vajara.
Film "Modi" obeležava povratak Džonija Depa u rediteljsku fotelju posle pauze od 25 godina. 
Jedna od njegovih poslednjih uloga je u filmu Žana du Bari, gde igra kralja Luja XV koji se zaljubljuje u prostitutku. Film je ove godine premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Kanu, a privukao je veliku pažnju jer je slavnom glumcu ovo prva uloga od suđenja sa bivšom suprugom Amber Herd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @itsme_hanna111

 
"Modi" je drugi dugometražni film koji snima Džoni Dep, a pored Al Paćina u filmu igraju i italijanski glumci Luiza Ranijeri i Rikardo Skamarčo.
 
 
To je priča o italijanskom umetniku Amadeu Modiljaniju, slikaru i vajaru koji je svoja dela stvarao u Francuskoj. Postao je poznat po revolucionarnom modernom stilu svojih portreta i aktova.
Luiza Ranijeri igra Rozaliju, vlasnicu italijanskog kafića u Parizu koju je Modiljani naslikao. Prema legendi o raskalašnom italijanskom umetniku, koji je preminuo u 35. godini, Rozalija je bila i njegova majka, brinući se o Modiljaniju kada je bio pijan ili toliko bez para da nije mogao da priušti topli obrok.
 
Al Paćino igra međunarodnog kolekcionara umetnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.