VIDEO: Objavljen prvi trejler za film "Deadpool & Wolverine"

"Marvel Entertainment" objavio je prvi trejler za nadolazeći nastavak najpopularnijeg antiheroja - Dedpula, pod nazivom "Deadpool & Wolverine".
Sredinom februara gledaoci su već imali priliku da pogledaju i prvi tizer za film koji je prikazao Dedpulovu rođendansku proslavu koju je prekinula organizacija "Time Variance Authority".
U novom filmu Vejd, odnosno Dedpul, mora da pronađe način da spasi svoj svet i za pomoć se obraća Loganu, koji se predao tuzi i alkoholu nakon što je i sam sve izgubio i nema volje da bude Vulverin.
Treći film režirao je Šon Levi, reditelj popularne franšize "Noć u muzeju", koji je s Rajanom Rejnoldsom već radio na filmovima poput "Free Guy" i "The Adam Project". Rejnolds i Hju Džekmen uteloviće svoje najpopularnije uloge, a uz njih se u filmu pojavljuju i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Delejni i drugi.
 
 
Film bi u bioskopima trebalo da se nađe krajem jula.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film