AC/DC odložio nastupe jer pevač gubi sluh

AC/DC odložio je ostatak koncerata na američkoj turneji, jer su lekari savetovali pevaču Brajanu Džononu da "odmah prestane sa nastupima, jer bi u suprotnom mogao u potpunosti da izgubi sluh".

Bend je saopštio da je odložio narednih 10 koncerata i da će ih održati krajem godine, "verovatno sa gostujućim vokalom". Fanovi mogu ili da sačuvaju kartu za neki od budućih nastupa, ili da ih zamene za novac.

Evropski nastupi koji bi trebalo da počnu od 7. maja, još nisu odloženi.

Ovo je samo jedna u nizu nesrećnih okolnosti za članove benda. Jedan od osnivača, ritam gitarista Malkolm Jang 2014. objavio je da se penzioniše, nakon što mu je dijagnostikovana demencija. Navodno živi u staračkom domu u Australiji. Iste godine, dugogodišnji bubnjar Fil Rad uhapšen je zbog sumnje da je kovao planove za ubistvo. Kasnije se izjasnio krivim za pretnje i posedovanje narkotika i više nije član benda.

Autor: B92

Teme

AC/DC
  • Dog eat dog

    13.03.2016 03:52
    AC DC je band moje mladosti, Angus legenda za života, a Bon Scott nepravaziđeni rock pevač.Brian je bivši frontmen grupe Geordie ali ne može ni da se očeše o Bona.Ofuco se ipak moj AC DC, stigle ih godine i kletve i ludilo od opijata.

    Danas je tu još Gunsov Slesh koji rastura sa konspiradorsima, nešto Nickelbecka, penzioneri live Cult, Brian Adams i to je sve što je od rocka ostalo.Ubiše ih kompjuteri i hakeri.
  • Piplfoks

    09.03.2016 09:02
    @Неђо

    A posle se*eš nešto o tome kako si dočekan u Novom Sadu. Pa za tebe je i to Kistanje bila preozbiljna civilizacija, u šumu se lepo vrati pa uživaj u zvucima medveđe kopulacije.
  • kecmar

    08.03.2016 19:33
    Za Nedju
    Ti si Nedjo na intelektualnom nivou bukve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika