Snup Dog u maju objavljuje novi album

Snup Dog je na svom zvaničnom Instagram profilu predstavio naslovnicu svog novog album "Neva Left", kojeg će predstaviti 19. maja.
Američki reper je za naslovnicu iskoristio svoju staru fotografiju, iz 1993. godine, što asocira na staru školu, njegove rane dane i debitantski album "Doggystyle".
 
Ovo je Snupov petnaesti studijski album i nastavlja se na prošlogodišnji "Coolaide", na kojem je radio s producentima Just Blazeom, Swizz Beatzom i Timbalandom. Producenti za album "Neva Left" još uvek nisu predstavljeni.
 
Snup tvrdi da je novi album povratak na staro i za njega znači presek čitave karijere koja traje već skoro četvrt veka. Izgleda da je baš zato odabrao staru fotografiju kako bi fanovima dao do znanja kakav zvuk mogu da očekuju na novom albumu. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika