Dejv Grol okupio članove Nirvane za humanitarni nastup

Članovi nekadašnjeg popularnog sastava Nirvana okupili su se za potrebe specijalnog nastupa koji će se održati u Los Anđelesu.
Dejv Grol okupio je basistu Krista Novoselića i gitaristu Peta Smira, sa kojima će nastupiti na humanitarnom "Heaven Is Rock&Roll" gala događaju, koji organizuje Art of Elysium.
 
Osim njih, na događaju će nastupiti i druge velike zvezde poput Merlina Mensona, a karte se licitiraju posredstvom sajta dobrotvorne organizacije. Cene se kreću od 250 do stotinu hiljada dolara.
 
Nirvana je bio jedan od najvećih bendova devedesetih godina, a raspali su se 1994. godine, posle samoubistva frontmena i pevača Kurta Kobejna.
 
Bubnjar Grol je posle toga osnovao sastav "Foo Fighters", koji je takođe postigao svetsku slavu. Od tada, nekadašnji članovi Nirvane okupljali su se s vremena na vreme, najčešće za potrebe saradnje na albumima "Foo Fightersa".
 
Vrlo retko su nastupali pod starim nazivom "Nirvana", a poslednji takav nastup bio je na Kal Džem festivalu 2018. godine. Oni su se okupili i 2014. godine kako bi proslavili ulazak Nirvane u Kuću slavnih.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika