VIDEO: Puna 24 sata uz Nick Cave & The Bad Seeds

Grupa Nick Cave & The Bad Seeds, koja je zbog pandemije koronavirusa morala da odloži turneju povodom novog albuma "Ghosteen" pokrenula je 24-časovni program na YouTube kanalu, nudeći izbor snimaka živih nastupa, videa, intervjua i drugih sadržaja, uz poruku #ostanikodkuce.
Obožavaoci Nika Kejva i Bed Sids imaju priliku na Bad Seed TeeVee da vide i čuju izbor numera iz različitih perioda njihovog stvaralaštva koje će ponovo uživo predstaviti u Evropi od proleća 2021. godine, a u okviru turneje nastupiće u novom terminu i u Štark areni u Beogradu - 15. maja 2021. 
 
Uoči Beograda, koji je jedini grad u regionu u kojem su najavili gostovanje, sviraće 13. maja u Budimpešti, piše portal Seecult.
 
Uoči evropske turneje, organizovane povodom novog duplog albuma Ghosteen, Kejv i Sidsi održaće ove jeseni severnoameričku turneju, koja će, kako su najavili, početi 16. septembra u Mineapolisu.
 
Prve evropske koncerte najavili su za 10. april 2021. u Antverpu i dan kasnije u Amsterdamu.
 
  • Kevin Spejsi

    26.04.2020 17:11
    Hvala na lepoj objavi
    Kejvova muzika je emotivna i iskrena,

    ... što se gotovo ne može videti poslednjih dana na TVu i u raznoraznim vestima - koje se svojski trude da odvoje Čoveka od Čoveka.
    Već, samo truju narod i "oduzimaju mu empatiju" i prema prodoici, i prema bilo kom sugradjaninu...

    Okrenite se porodici, komšijama i prijateljima... pokažite solidarnost i razumevanje.

    I ovo će proći.
    A dolaze izbori...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika