Doli Parton snimila pesmu koju niko neće čuti do 2045. godine

Legenda kantri muzike, Doli Parton, snimila je u tajnosti pesmu koja je sada zapečaćena u vremenskoj kapsuli, a moći ćemo da je čujemo tek 2045. godine.
Kako prenose strani mediji, "vremensku kapsulu" predstavlja drvena kutija koja he zaključana na imanju Doli Parton.
 
Pevačica je, u svojoj knjizi "moj život u stihovima", otkrila kako su svi zaposleni na imanju dobro upućeni u to da kutija ne sme da se dira. Takođe, znaju i za instrukcije, odnosno kada bi trebalo da je otvore.
 
"Menadžment mi je rekao da ću do tada biti uveliko pokojna. Ipak, ja sam im odgovorila da možda i neću. Imaću 99 godina, a viđala sam i starije ljude. Ako budem živa tada, sigurno ću prisustvovati otvaranju kutije", izjavila je Doli Parton, prenosi NME.
  • Boris

    12.01.2021 15:58
    Pa ja umirem od nestrpljenja!
  • Esad

    11.01.2021 13:16
    Esad
    Koga bre zabole sta ova pjeva...nego kako cu ja da platim racune bez para...2045 na odlozeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika