Presluškivanje: Večeras na Radiju 021 dajmo šansu miru

Agenti muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 ponovo vam zakazuju sastanak za petak u 20 časova, a ovoga puta, sluša se antiratna muzika.
Presluškivanje: Večeras na Radiju 021 dajmo šansu miru
Foto: 021.rs

Tenzije su svuda oko nas, neki ih podgrevaju, neki i sipaju ulje na vatru, a mi volimo u susret Danu primirja da se prisetimo reči našeg Panonskog mornara: "Neka kiše ne prestaju, neka gromovi polude, samo da rata ne bude".

Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević odabraće svoje omiljene pesme koje govore protiv ratnog huškanja i ratova uopšte, a slave mir. 

U tome će im se pridružiti i njihovi doušnici sa svojim izborima. 
 
Emisiju ćete premijerno čuti ovog petka, 12. novembra u 20h na Radiju 021 (pratite naš strim direktno OVDE).
 
Emisija će reprizu na 92,2 MHz imati u nedelju u podne, a Presluškivanje svake subote prepodne stiže onlajn i to na portalu 021.rs, na Mixcloud-u, Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Dok se "krčka" novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji naše ekipe, a koje je posvećeno "geografskim" numerama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika