Presluškivanje: Zavodljive pesme koje će vas zagrejati

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 verovatno se i malo zaneo u pripremi novog Presluškivanja, ali sve u cilju dobre, senzualne zabave.
Presluškivanje: Zavodljive pesme koje će vas zagrejati
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ponovo su obradili jednu od najpopularnijih tema kod naših slušalaca - seksi pesme.

U novih sat vremena doneli su vam zavodljive, malo sporije ritmove za pripremu intimne atmosfere (nema potrebe da im se zahvaljujete).

U pripremi ove emisije aktivno su učestvovali sjajni slušaoci u ulozi doušnika. U ovom izdanju svoje seksi pesme dojavili su Marija, Tijana i Zlatko.

Agenti su kratko diskutovali o današnjim seksi pesmama, podelili s slušaocima šta je njima seksi, a otkrili su i novi muzički izazov za naredni petak.

Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, dok je reprizni radijski termin nedelja u podne. 

Svako Presluškivanje u onlajn formatu stiže subotom na Mixcloudu, portalu 021.rs, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškvianja.

Poslušajte seksi izdanje i uživajte u vikendu!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".