VIDEO: Poslušajte "Face It Alone" - izgubljenu pesmu grupe "Kvin"

Britanska grupa Kvin objavila je izgubljenu pesmu "Face It Alone" koju je snimila sa Fredijem Merkjurijem pre više od 30 godina.
Pesma je snimljena 1988. godine, tokom snimanja albuma "The Miracle", ali se nije našla na njemu. Inače je pronađena kada je produkcijski tim benda pregledao snimke pripremajući novo izdanje tog albuma.
"Zaboravili smo na ovu pesmu, ali tu je i pravi je dragulj. To je divno i pravo otkriće, a pesma je jako strastvena", rekao je bubnjar grupe Rodžer Tejlor.
 
Poslušajte pesmu:
 
U planu je da bend 18. decembra ponovo izda svoj 13. album "The Miracle", koji je prvi put objavljen 1989. godine.
 
Na tom albumu su pesme I Want It All, Breakthru i The Invisible Man, a kada je objavljen bio je dugo na top-listama u Britaniji.
 
Bivši frontmen benda Kvin, Fredi Merkjuri preminuo je u 45. godini. Inače, bend je osnovan 1970. godine i proslavio se pesmama kao što je Bohemian Rhapsody, We Will Rock You i mnogim drugim.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika