Lista najboljih pevača izazvala bes fanova, pitaju se gde je Selin Dion

Fanovi su ljuti zbog toga što Selin Dion nije uvrštena na listu 200 najvećih pevača svih vremena časopisa Rolling Stone.
Lista najboljih pevača izazvala bes fanova, pitaju se gde je Selin Dion
Foto: Pixabay
Objavljena za Novu godinu, lista magazina Rolling Stone je uvrstila mnoge izvanredne vokale, od Arete Frenklin do Rosalije, ali pojedini korisnici društvenih mreža prozivaju magazin zbog greške, a to je odsustvo planetarno popularne pevačice Selin Dion na listi.

"Uz dužno poštovanje, ne uključiti Selin Dion, verovatno najbolji ženski vokal svih vremena, na ovaj spisak je na granici izdaje", napisao je na Tviteru producent Džejmi Lambert.

Takođe je bilo pritužbi da drugi, uključujući Dion Vorvik, Dajanu Ross i Stinga, nisu uključeni.
 
Ali, čini se da je publikacija predvidela pritužbe.
 
"Pre nego što počnete da listate i komentarišete, imajte na umu da je ovo lista najvećih pevača, a ne najvećih glasova", navedeno je u uvodu.
 
Dion je nedavno objavila da odlaže nekoliko datuma evropske turneje, nakon što joj je otkriven neurološki poremećaj koji joj ne dopušta da peva na način na koji je navikla.
 
Reč je o sindromu ukočene osobe koji je, prema Nacionalnom institutu za neurološke poremećaje i moždani udar, redak, progresivni sindrom koji pogađa nervni sistem, posebno mozak i kičmenu moždinu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika