Ozi Ozborn otkazao evropsku turneju

Pevač Ozi Ozborn objavio je da nakon teške operacije kičme nije "fizički sposoban" da održi turneju po Evropi u maju i junu.
Ozi Ozborn otkazao evropsku turneju
Foto: Beta/AP
Sedamdesetčetvorogodišnji bivši pevač "Black Sabbath" pao je u kući 2019, što je pogoršalo povrede od gotovo smrtonosne saobraćajne nezgode  2003. Od pada je Ozborn nastupao na ceremoniji zatvaranja Igara Komonvelta u Birmingemu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u septembru.
"Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao da podelim sa svojim vernim obožavaocima. Kao što možda svi znate, pre četiri godine doživeo sam veliku nesreću, u kojoj sam povredio kičmu. Moja jedina svrha tokom ovog vremena bila je da se vratim na pozornicu", napisao je Ozi na društvenim mrežama.
Ozborn je rekao da je s njegovim glasom sve u redu, ali da je, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo telo "još slabo". Odao je priznanje obožavaocima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vreme, "ali sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odradim nastupe na evropskoj i britanskoj turneji".
 
Ozborn je nastavio: "Nikada ne bih mogao da zamislim da će se moje turneje ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći da nastupim, a da ne moram da putujem od grada do grada i od zemlje do zemlje." Takođe se zahvalio fanovima, ekipi, porodici i bendu "Judas Priest" "na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci".
 
Ozborn, čije je pravo ime Džon Ozborn, tokom svoje hevi metal karijere bio je poznat kao "Princ tame". Bio je glavni vokal hevi metal benda "Black Sabbath", koji je osnovao 1969. zajedno s gitaristom Tonijem Ajomijem, basistom Gizerom Batlerom i bubnjarom Bilom Vordom.
  • Pepi

    01.02.2023 14:08
    Ovaj je jos ziv?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika